Blog

08 Oct / Gespot op de Woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

Een dag vol ideeën en inspiratie

Marianne bezocht vorige week de Woonbeurs in Amsterdam, hét woonevent van het jaar met alle nieuwe trends op het gebied van wonen onder een dak.

 

Nieuwe trends

Het was goed te zien dat we uit de crisistijd opkrabbelen, er komt weer kleur in het ‘woon’ leven! Vooral vergrijsde pastels en jeanstinten voeren de boventoon in het nieuwe woonseizoen.

De industriële, vintage trend die al een tijd aan de gang is, was weer duidelijk aanwezig. Veel stands toonden hergebruikte, oude materialen uit fabrieken en werkplaatsen.

 

Back to nature

In de stand van een grote bouwmarkt was goed te zien dat we weer teruggrijpen naar de natuur in de vorm van botanische prints, robuuste houten krukken en veel groen glaswerk. Wellicht komt deze hang naar natuur voort uit de grote interesse in duurzaam wonen. Diverse andere stands brachten een ode aan de natuur met cactussen, die opvallend veel werden gebruikt als sfeermaker.

 

VifTy years

VT wonen bestaat dit jaar 50 jaar en presenteerde zichzelf met een zwart-wit ingericht huis op de beurs. Een ander inspiratiehuis met als thema ‘Zo wonen Koning Alexander en Koningin Maxima’ was een speelse binnekijker!

 

Al met al was er weer veel te zien, leuke nieuwe dingen, maar ook veel bekends!


Meer informatie over de Woonbeurs vind je op: www.woonbeurs.nl

woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

woonbeurs 2014

Foto’s: Marianne van den Eijkel

By Visions Photography in Events
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.