Blog

16 Dec / The making of : Visions Xmas Dinner

Ook dit jaar besloot Visions een kerstvideo te maken. Een kijkje achter de schermen tijdens de making of Visions Xmas Dinner.

 

In oktober begonnen we met een brainstorm sessie over onze Xmas video. Wat zullen we dit jaar gaan doen, hoe gaan we het maken en vooral hoe kunnen we vorig jaar overtreffen?
Wij vinden dat vooral dit laatste is gelukt.We besloten om alles uit de kast te trekken om een geweldige video te realiseren met een echte Xmas feeling en iedereen op de Visions wijze fantastische feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen.
Afgelopen week werd de studio in Lisse omgetoverd tot een roaring 20′s set. De meubelen werden met zorg geplaatst, de lichten werden afgestemd en de camera/film apparatuur werd klaar gezet.
De inspiratie voor de Xmas video waren de vele kerstfilms die gaan over familie Kerst diners die volledig uit de hand lopen maar toch een happy end hebben.
Het kattenkwaad in combinatie met de finesse van de jaren 20 geeft de video een echte slapstick feeling.Het Visions team schittert op het witte doek en we hebben met elkaar een geweldige dag beleefd met als resultaat een video om ons aan deze dag te herinneren.

Hieronder alle beelden van de making of.

Bekijk hier het eindresultaat van de video!

 

 

DSCF3046

DSCF3049

DSCF3107

DSCF3103

DSCF3130

DSCF3111

DSCF3137

DSCF3149

DSCF3138

 

 

By Visions Photography in Art, Business, Photographers
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.