Blog

07 Sep / Plantarium 2015

Plantarium, de internationale vakbeurs voor boomkwekerij. Een prachtige en inspirerende beurs waar Visions ook aanwezig was.

 

Het was dit jaar de 33e editie van Plantarium met het thema; Focus op verkoop. De beurs werd geopend met een trailer, gemaakt door Visions. In de trailer zijn vier toonaangevende ondernemers te zien die hun visie delen over Focus op Verkoop.
Klik hier om de trailer te bekijken!

rechtsgroot1

 

Plantarium was een groot succes dit jaar, en de stands zagen er fenomenaal uit! Door een nieuwe opstelling werd de beurs als open en uitnodigend ervaren door zijn bezoekers en standhouders. De stand van Visions heeft zich ook gehouden aan het thema focus op verkoop! Een speciaal ontworpen folder in combinatie met een frisse en duidelijke stand zorgde voor veel bezoek!

Plantarium2015

plantarium20155

 

Graag willen wij nog de onderstaande ondernemingen feliciteren met de gewonnen prijzen:

Hydrangea macrophylla ‘Ruby Tuesday’ (MAGICAL RUBY TUESDAY) van De Jong Plant BV met de prijs: beste Nieuwigheid. Hydrangea macrophylla Music Collection® en Cosmos bipinnatus ‘Xanthos’ met de Persprijs. En de stands van J.G. Cammeraat vof en TPK Media & Events (Retail Experience Shop) met de prijs beste stand Plantarium 2015.

 

Wij hopen iedere bezoeker volgend jaar weer te verwelkomen op Plantarium!

Plantarium 24 – 27 augustus 2016

By Visions Photography in Uncategorized
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.