Blog

24 Sep / Photokina Impressie

Photokina 2014

Photokina: Een wereld van fotografie!

Vorige week bezochten Visions’ Karel, Marcel en Richard de Photokina in Keulen. Alle grote merken waren vertegenwoordigd met imposante stands vol nieuwigheden. Onze missie dit jaar was op zoek te gaan naar de nieuwste snufjes op het gebied van stabilisatiesystemen voor onze videoproducties.

Leica Gallery

Niet alleen technische nieuwigheden waren te bewonderen op de beurs… De sterkste indruk maakte de Leica Gallery; een fototentoonstelling van internationale fotografen met als thema ‘muziek’. De muziekindustrie was bijzonder creatief verbeeldt in de ruimste zin van het woord. Zo waren er zeer indrukwekkende foto’s te zien van Britse oorlogsveteranen met handicaps, gemaakt door Bryan Adams. Ook voormalig Police gitarist Andy Summers heeft een noemenswaardige carrière als fotograaf op zijn naam staan en dat bewijst hij maar weer in deze tentoonstelling. Natuurlijk kon onze Nederlandse topfotograaf uit de muziekscene Anton Corbijn op deze tentoonstelling niet ontbreken, hij toonde zijn meesterlijke portretten. Ook Duitse fotografe Anja Niedringhaus heeft een diepe indruk gemaakt met haar serie: Faces of War.

De expositie was voor ons drie het meest inspirerende onderdeel van de Photokina, waaruit maar weer blijkt dat alle apparatuur ten spijt, de fotograaf de bepalende factor is en niets anders!

Foto-impressie

Bekijk hieronder onze foto-impressie die de sfeer van Photokina weergeeft… Een wereld van vandaag, die bestaat uit beeld, iedere dag, overal, meer en meer.. De wereld van fotografie!

Photokina 2014 1

Photokina 2014 3

Photokina 2014 4

Photokina 2014 5

Photokina 2014 8

Photokina 2014 10

Photokina 2014 11

Photokina 2014 16

Photokina 2014 17

Photokina 2014 18

Photokina 2014 21

Photokina 2014 24

By Visions Photography in Events Tags > , ,
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.