Blog

20 May / Persoonlijk familieportret

Een prachtig familieportret dat de vereniging van twee zussen laat zien door middel van adoptie. Het maakt dus eigenlijk niet op welk deel je van de wereld geboren bent, de band tussen deze twee zussen is geweldig om te zien en is op een bijzondere vast gelegd.

 

Fotografe Anna Christine Larson heeft twee dochters, Haven haar biologische dochter en Semenesh haar dochter die zij 5 jaar geleden uit Ethiopië heeft geadopteerd. De serie barely different was gemaakt als kunst, om te laten zien dat de zussen onvoorwaardelijk van elkaar houden ondanks de kleur van hun huid. Toen zij door de beelden van de serie heen bladerde viel haar nog iets bijzonders op..

De zussen namen elkaars trekjes over, ondanks de verschillende moeders, plek waar ze geboren zijn en ze beide unieke individuele personen zijn hebben ze elkaar gevonden. Anna Christine ziet in split seconds zoveel overeenkomsten tussen de twee zusjes wat het familieportret nog unieker maakt.

‘ I see so much similarity in the fractions-of-a-second. And that similarity is rooted in their souls. A deep connection grown from love. It’s no surprise they’ve become so close. And the way they candidly mimic one another is beautiful to our family. ‘

‘ In een fractie van een seconde zie ik zoveel gelijkenis. En die gelijkenis is geworteld in hun ziel. Een diepe connectie gegroeid uit liefde. Het is geen verrassing dat ze zo hecht zijn geworden. En de manier waarop ze elkaar openhartig na-apen is prachtig voor onze familie. ‘

Een prachtige serie van een bijzonder familieportret, wij hopen nog veel meer binnenkort te kunnen zien van Anna Christine Larson.

Anna is ook te volgen op Instagram net zoals Visions!

Geïnspireerd door portretfotografie, bekijk hier het werk van Visions zelf.

 

afbeelding4

afbeelding1

afbeelding6

afbeelding3

afbeelding7

afbeelding8

afbeelding2

afbeelding5

afbeelding9

 

 

 

 

By Visions Photography in Life, Photographers
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.