Blog

14 Sep / Maison Object in Parijs

Parijs veranderde vorige week in de stad van design & vormgeving.
Visions ging erheen en zag alle nieuwste trends op het gebied van interieur en exterieur.

Parijs is een stad die cultuur en inspiratie ademt. De drukbezochte beurs Maison & Object is maar liefst 2x per jaar te zien in Parijs.
De beurs heeft dit jaar weer 606 nieuwe exposanten verwelkomd op de 3200 al deelnemende partijen. Een grote beurs in Parijs waar dus voldoende te zien is.

_DSF7847  _DSF7756

Maison & Object is een beurs waar je dagen rond kan lopen, verschillende ideeën opdoet en op elke hoek iets nieuws ziet.
Het meest verrassende om te zien is dat botanisch en interieur steeds meer met elkaar verweven raken. De grote planten op de beurs ter aankleding tot aan de leverancier die nep bloemen tentoonstelt in een enorme stand. Planten en interieur kunnen niet meer zonder elkaar.

_DSF7765  _DSF7832

Ook de tuin krijgt steeds meer aandacht op de interieur beurs Maison & Object. Enorme keukens, lange tafels en vooral mooie accessoires.
De accessoires spelen voor ons in de fotografie altijd een prominente rol, en op meer vlakken komt dit steeds meer naar voren.
De stands waren getransformeerd tot ware tuinhuizen met alle bijbehorende accessoires en alle interieur studio’s waren nog voller en decoratiever dan ooit tevoren.

_DSF7781  _DSF7789  _DSF7828

Het contrast tussen de trends is ook altijd voelbaar op de beurs. Waarbij het Scandinavische design nog steeds leidend is, maken bonte kleuren en dessins ook steeds meer hun statement. Artistiek, minimalistisch, industrieel & kleurrijk zijn de woorden die we nog vaak gaan horen dit jaar.

Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar!

By Visions Photography in Art, Business, Design, Events
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.