Blog

05 Sep / Nieuw! Hyperlapse van Instagram

Hyperlapse

The best moments captured in timelapse..

Instagram heeft de nieuwe app Hyperlapse gelanceerd waarmee je first-person timelapse video’s op je iPhone kunt maken! De eerste video’s van Hyperlapse beloofden veel goeds: magische zonsondergangen en versnelde treinreizen door heuvelachtige gebieden.. we konden niet wachten om het zelf te proberen!
 
Richard heeft wat beelden gemaakt in het waterlandschap van de Kaag en omgeving. Toevallig was de poldercross bezig!

De app doet precies wat hij zegt dat hij doet: je neemt de foto’s via de app en je speelt ze versneld af.. Kortom een timelapse! Je kunt voor verschillende effecten zelf de afspeelsnelheid instellen, van 1x tot 12x versneld. Deze beelden zijn 8 keer versneld.
 
Wat zegt de jury…
Het is jammer dat je via de telefoon niet een heel stabiel beeld kunt schieten, waardoor het filmpje vaak schokkerig is. Hyperlapse beweert dat de beelden worden gestabiliseerd, zelfs terwijl je rent, voor een ‘cinematic feeling’. Die belofte blijft dus een beetje achter. Een ander voordeel dat Hyperlapse geeft voor hun app is dat je nu makkelijk zelf timelapses kunt maken zonder dure apparatuur of statieven. Wij zien het alleen niet gebeuren dan iemand 2 uur lang een arm omhoog houdt om een zonsondergang te schieten.
 
Al met al is het een leuke app om mee te spelen en we zijn benieuwd naar de updates! Kijk voor inspiratie naar de 25 mooiste Hyperlapse video’s!

By Visions Photography in Media
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.