Blog

09 Feb / Draagbare fotoprinter Prynt

Een draagbare fotoprinter voor je smartphone, een echte must have voor iedereen die foto’s maakt!

Oprichters Clément Perrot en David Zhang begonnen in juni 2014 het bedrijf Prynt in Parijs, Frankrijk. Ondertussen is het bedrijf gegroeid met meer dan 20 werknemers, werkzaam in San Francisco.
Hun passie voor creativiteit en fotografie bracht hun op het idee, een draagbare fotoprinter voor je smartphone.

‘ Tegenwoordig maakt iedereen duizenden foto’s met zijn smartphone maar kijken ze er zelden nog een keer naar, daarom besloten we om een object te creëren zodat we de foto’s konden delen met vrienden en familie op een tastbare manier.’ verteld oprichter Clément Perrot. De printers zijn te gebruiken voor iphone 6s, 6, 5s, 5c, 5 en Samsung Galaxy S5 en 4.

De printer werkt vrij simpel, de printer sluit je aan op je telefoon, je downloadt de speciale app & printen maar.
De app werkt alleen op uitnodiging, deze is dus helaas niet vrij te downloaden. In de app vind je allerlei leuke features zoals filters, teksten en emoticons toevoegen aan je foto voordat je deze print.

De app heeft ook nog een leuke extra, terwijl je de foto maakt filmt de app het proces van de foto, deze kun je vervolgens weer delen met vrienden en familie.
Altijd leuk om te zien hoe de ideale foto tot stand is gekomen!

De printer is beschikbaar in 2 kleuren en heeft geen inkt nodig. Het speciale ZINK papier, lijkt in het eerste opzicht op gewoon wit fotopapier maar niks is minder waar.
Het papier bestaat uit verschillende lagen waarin de inkt is verwerkt als kleine kristallen die reageren op hitte. De geprinte foto’s zijn niet alleen heel scherp maar ook prachtig van kleur!

PRYNT

 

Voor niks gaat de zon op, dus ook aan deze draagbare fotoprinter hangt een prijskaartje.
De printer is er vanaf 149,- euro.

Maar wees er snel bij! Want ze hebben nu een speciale Valentijn actie, een korting van maar liefst 20,-!

 

 

 

Bron: PRYNT.

By Visions Photography in Life, Media, Photographers, tips
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.